Munkahelyi képzések a Konkoly Electro-nál

A pályázatnak köszönhetően 4 olyan képzés valósult meg, melyet önerőből nem tudtunk volna megvalósítani. Az 5 957 000 Ft támogatásból összesen 92 db tanúsítványt szereztek meg a munkatársak és olyan gyakorlatban is hasznosítható tudást, melyek akár a magánéletben is nagyobb kiegyensúlyozottságot eredményeznek.

A Kommunikáció és konfliktuskezelés képzésen 24 órában 24 fő A kommunikációs technikák elsajátításával a dolgozók mindennapi együttműködésének javulását és a termelés növekedését eredményezte. A képzés során a szituációs játékokban a munkatársak megtanulták kezelni többek között az unott, dühös, bánatos embereket ezzel egymás segítségére lehetnek kritikus helyzetekben és a figyelmüket nagyobb mértékben tudják a feladataik elvégzésére összpontosítani.

Hatékony, együttműködő csapat képzésen 24 órában 24 fő vett részt, ahol a szervezet működésének és céljainak megértése valósult meg és ezen keresztül az együttműködési hajlandóság növekedése is. A szervezet belső vonalainak megfelelő használatát tanulták meg, azaz, hogy egy adott probléma mindig azonnal a megfelelő terminálhoz kerüljön, azonnali megoldásra
Érdekérvényesítés a gyakorlatban 24 órában 24 fő vett részt, ahol a termelési folyamatok szabályozásának optimalizálása érdekében a munkavállaló és munkáltatói érdekek összehangolása vált szükségessé. A mindkét fél által jól használt tárgyalástechnikai ismeretek és az érdekek ésszerű érvényesítése gyors és mindkét fél számára kielégítő megoldásokat hozott.
IPAR 4. 0 és Digitális transzformáció alapképzésen 20 fő vett részt 20 órában. A képzés eredményeként a munkatársak értik és ismerik az IPAR 4.0 alapvető téziseit, működését , a munkatársak elfogadták az IPAR 4.0 adta eszközök előnyeit és a munkatársak képesek kinyerni és betáplálni a leghatékonyabb adatokat a vállalkozás optimális működéséhez, melyből észszerű és nyereséges üzletek megkötését és működést elősegítő statisztikák és előrejelzések megvalósítása válik lehetővé.

 

 szechenyi2020   mff
szechenyi2020 mff