Rólunk

Küldetésünk

„Modern gyártási technológiákhoz biztosítunk eszközöket, amelyek tartósan a jövő fejlődését és generációját szolgálják.”

Konkoly Szabolcs 

Tulajdonos, Ügyvezető igazgató

Céginformáció

Jászberényi székhelyű vállalkozásunk 21 éve alakult, az évek alatt egyre erősebb és biztosabb szerepet betöltve a Jászság, ezáltal Magyarország gazdaságában. A piacon eltöltött évek alatt mára kiforrott szolgáltatási palettával rendelkezünk, magyar és nemzetközi megrendelőket is magunk mellett tudva.

Az egyedi célgépek tervezésével és gyártásával egy folyton fejlődő és fejlődést kívánó iparág szereplői lettünk, ahol tudásunk legjavát nyújtjuk. Az ipari automatizálás, villamos vezérlőszekrények tervezése és gyártása, valamint a forgácsolás szintén szolgáltatásunk része. Termékeink között szerepel az elektróda- és áruvédelmi biléta gyártó gép gyártása.

Dinamikus növekedésünknek köszönhetően cégcsoportunk jelenleg 61 főt foglalkoztat. Villamos- és gépészmérnök, programozó kollégáink, projektvezetőink magasan képzettek, több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Gépész- és automatizálási technikus illetve forgácsoló munkatársaink elhivatott szakemberek.

Folyamatosan bővülő és megújuló cégcsoportunk 2021-ben 3,5 milliárd Ft fölötti árbevételt produkált.

Az alábbi iparágakban tevékenykedünk:
Autóipari beszállítók
Fémipar
Gépipar
Háztartási gépgyártók
Hűtőrendszer integrálásával foglalkozó vállalatok
Szórakoztató ipar
Vasútipar

Alkalmazott technológiák

  • Csavarozás (robotos, manuális, lineáris)
  • Préselés (kis alkatrészek, maximum 1 tonna)
  • Diszpenzálás (egy- illetve kétkomponensű, zsírzás)
  • Konvejor pályák (palettás, hevederes, láncos)
  • Robot automatizálás (csavarozó, pakoló, ellenőrző)
  • Hegesztés (ponthegesztés, robotos hegesztés)
  • Forrasztás
  • Tesztelő állomások (kamerás, szenzoros mérés, darabérzékelés)

Minőségpolitikánk

Vállalatunk irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek. 2017-ben elnyert tanúsítványunk szabályozza a teljes termelési folyamatot, beleértve a tervezést, kivitelezést és a komplett dokumentációt.

Az IPAR 4.0 technológia bevezetése 2019-es célunk. Belső folyamataink felülvizsgálata, gépparkunk fejlesztése hatékonyan támogatja a rendszer szemlélet kialakítását, hogy egy agilis, minden területen lendületesen fejlődő vállalatot hozzunk létre. Tagjai vagyunk a Nemzeti Technológiai Platform Szövetségnek és tevékenyen részt veszünk a Stratégiai tervezés, a Gyártás és Logisztika, az Ipar 4.0 Kísérleti rendszerek munkacsoportokban.

Cégünk a Bisnode „AAA” Tanúsítványnak megfelelően Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozik. A tanúsítvány kiváló hitelképességet és a vállalatunkkal történő üzleti kapcsolat kialakításakor rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent.

Az Európai Unió támogatásával indított Modern Vállalkozások Programban foglalt infokommunikációs technológiai követelményeknek megfeleltünk, így 2018 februárjában elnyertük a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” tanúsítványt.

szechenyi2020   mff
szechenyi2020 mff