Komplex fejlesztés megvalósítása a Konkoly Electro Kft-nél

Kedvezményezett neve: KONKOLY ELECTRO Gyártó és Karbantartó Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Projekt címe: Komplex fejlesztés megvalósítása a Konkoly-Electro Kft-nél

 

A szerződött támogatás összege: 33 411 280 FT

 

a támogatás mértéke: 70 %

 

a projekt tartalmának bemutatása:

 

Jelen fejlesztésünkkel a növekvő gyártás, a magasabb automatizálás és a hatékonyabb kiszolgálást tudtuk megvalósítani.

A projekt keretében megvalósításra kerülő tevékenységek:

  • Ingatlan fejlesztés: Meglévő épületünk fejlesztése keretében a nagy belmagassággal rendelkező csarnok területünk ketté osztása valósult meg, egy 144 m2-es emeleti galéria szint kialakításával, ami a termelő csarnokból kerül leválasztásra.
  • Arculati és grafikai tanácsadás
  • Synology NAS: A fejlesztés eredményeként redundáns módon két fizikai eszköz kerül beszerzése, több belső adattároló beszerzésével, mely lehetővé teszi cégünk adatkezelési biztonságának vevők és tulajdonosok által elvárt szintjének biztosítását.
  • ZEBRA címkenyomtató: A gyártásközi feladatok elvégzése során az egyes elkészült alkatrészek, részegységek azonosítására szolgáló címkék nyomtatását valósítja meg, így a gyártási folyamat nyomon követése a termelés részéről is biztosíthatóvá válik.
  • Brother TD4550 címkenyomtató: A lézervágó gép mellé került telepítésre, az elvégzett műveleteket követően kerül sor az etikett nyomtatására, mely a további feldolgozás során jelent segítséget kollégáknak.
  • Lenovo Idea Pad: A berendezés alkalmas a legújabb tervező szoftverek online/offline futtatására, a nagy számításigényes feladatok gyors elvégzésére. A beruházás megvalósításával a tervezők hatékonyságának növekedését, a telepítéseknél az esetleges módosítások dokumentáción való online átvezetésének biztosítását várjuk.
  • HSG B1530M lézervágógép: A berendezéssel egy olyant technológia bírtokába jutunk, mely nagy pontossággal, nagy sebességgel képes a táblás anyag feldolgozására, az eddig szűkös alvállalkozói teljesítményt oldja fel, így vevőink kiszolgálása is sokkal rugalmasabban és gyorsabban valósulhat meg.
  • Napelem: Az ingatlan fejlesztéshez kapcsolódóan, tervezzük még a megújuló energia alkalmazását, napelemes rendszer kiépítését is, 40,8kWp rendszer létrehozásával.
  • ASUS VivoMini PC PN62 konfiguráció

 

A berendezések segítségével a projektet átfutási idejének csökkentését, a gyártási ciklusok rövidítését várjuk.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 

A projektről bővebb információt a https://konkolyelectro.hu/ oldalon olvashatnak.

 

a projekt tényleges befejezésének dátuma: 2021.09.01.

 

a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02813szechenyi2020
szechenyi2020