(Magyar) Munkahelyi képzések a Konkoly Electro-nál

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

A pályázatnak köszönhetően 4 olyan képzés valósult meg, melyet önerőből nem tudtunk volna megvalósítani. Az 5 957 000 Ft támogatásból összesen 92 db tanúsítványt szereztek meg a munkatársak és olyan gyakorlatban is hasznosítható tudást, melyek akár a magánéletben is nagyobb kiegyensúlyozottságot eredményeznek.

A Kommunikáció és konfliktuskezelés képzésen 24 órában 24 fő A kommunikációs technikák elsajátításával a dolgozók mindennapi együttműködésének javulását és a termelés növekedését eredményezte. A képzés során a szituációs játékokban a munkatársak megtanulták kezelni többek között az unott, dühös, bánatos embereket ezzel egymás segítségére lehetnek kritikus helyzetekben és a figyelmüket nagyobb mértékben tudják a feladataik elvégzésére összpontosítani.

Hatékony, együttműködő csapat képzésen 24 órában 24 fő vett részt, ahol a szervezet működésének és céljainak megértése valósult meg és ezen keresztül az együttműködési hajlandóság növekedése is. A szervezet belső vonalainak megfelelő használatát tanulták meg, azaz, hogy egy adott probléma mindig azonnal a megfelelő terminálhoz kerüljön, azonnali megoldásra
Érdekérvényesítés a gyakorlatban 24 órában 24 fő vett részt, ahol a termelési folyamatok szabályozásának optimalizálása érdekében a munkavállaló és munkáltatói érdekek összehangolása vált szükségessé. A mindkét fél által jól használt tárgyalástechnikai ismeretek és az érdekek ésszerű érvényesítése gyors és mindkét fél számára kielégítő megoldásokat hozott.
IPAR 4. 0 és Digitális transzformáció alapképzésen 20 fő vett részt 20 órában. A képzés eredményeként a munkatársak értik és ismerik az IPAR 4.0 alapvető téziseit, működését , a munkatársak elfogadták az IPAR 4.0 adta eszközök előnyeit és a munkatársak képesek kinyerni és betáplálni a leghatékonyabb adatokat a vállalkozás optimális működéséhez, melyből észszerű és nyereséges üzletek megkötését és működést elősegítő statisztikák és előrejelzések megvalósítása válik lehetővé.

 

 Sorry, this entry is only available in Hungarian.

szechenyi2020

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

szechenyi2020