Rólunk

Küldetésünk

Modern gyártási technológiákhoz biztosítunk eszközöket, amelyek tartósan a jövő fejlődését és generációját szolgálják.

Céginformáció

Közel 20 éve foglalkozunk célgépek tervezésével és gyártásával. Az ipari automatizálás, villamos vezérlőszekrények tervezése és gyártása, valamint a forgácsolás szintén szolgáltatásunk része.

Dinamikus növekedésünknek köszönhetően jelenleg 37 főt foglalkoztatunk. Villamos- és gépészmérnök, programozó-, valamint technikus és forgácsoló munkatársaink magasan képzettek, több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Folyamatosan bővülő és megújuló cégcsoportunk 2018-ban 1,1 milliárd Ft fölötti árbevételt produkált.

Az alábbi iparágakban tevékenykedünk:
Autóipari beszállítók
Háztartási gépgyártók
Hűtőrendszer integrálásával foglalkozó vállalatok
Fémipar
Szórakoztató ipar
Gépipar

Alkalmazott technológiák

  • Csavarozás (robotos, manuális, lineáris)
  • Préselés (kis alkatrészek, maximum 1 tonna)
  • Diszpenzálás (egy- illetve kétkomponensű, zsírzás)
  • Konvejor pályák (palettás, hevederes, láncos)
  • Robot automatizálás (csavarozó, pakoló, ellenőrző)
  • Hegesztés (ponthegesztés, robotos hegesztés)
  • Forrasztás
  • Tesztelő állomások (kamerás, szenzoros mérés, darabérzékelés)

Minőségpolitikánk

Vállalatunk irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek. 2017-ben elnyert tanúsítványunk szabályozza a teljes termelési folyamatot, beleértve a tervezést, kivitelezést és a komplett dokumentációt.

Az IPAR 4.0 technológia bevezetése 2019-es célunk. Belső folyamataink felülvizsgálata, gépparkunk fejlesztése hatékonyan támogatja a rendszer szemlélet kialakítását, hogy egy agilis, minden területen lendületesen fejlődő vállalatot hozzunk létre. Tagjai vagyunk a Nemzeti Technológiai Platform Szövetségnek és tevékenyen részt veszünk a Stratégiai tervezés, a Gyártás és Logisztika, az Ipar 4.0 Kísérleti rendszerek munkacsoportokban.

Cégünk a Bisnode „AAA” Tanúsítványnak megfelelően Magyarország legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozik. A tanúsítvány kiváló hitelképességet és a vállalatunkkal történő üzleti kapcsolat kialakításakor rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent.

Az Európai Unió támogatásával indított Modern Vállalkozások Programban foglalt infokommunikációs technológiai követelményeknek megfeleltünk, így 2018 februárjában elnyertük a „Digitálisan Felkészült Vállalkozás” tanúsítványt.

Munkatársaink tudását szakmai képzések révén bővítjük. Folyamat- és szervezetfejlesztési tevékenységünket 2014-ben indítottuk útra, 2018 áprilisától dedikált munkatárssal folytatjuk.