Események

Mozdulj Konkoly! – 2021. április

Mindenkit a szabad mozgásra biztató rendezvény indul 2021 március végén. A pályázatban semmi mást nem kell tenned, csak bármilyen mozgásformát bemutatva küldeni egy fotót a sport@konkolyelectro.hu-ra , amelyet a telephelyünk előtt készítettél Magadról. A képeket 2021. május 25-én reggel 8 óráig várjuk. Ezt követően a beküldők sorsoláson vesznek részt és 3 szerencsés résztvevő Konkolyos ajándékcsomagot nyer.

Futónap – 2020 és 2021

A vírushelyzet miatt nem kerül(t) megrendezésre, de a nagy sikerre való tekintettel 2022-ben folytatjuk!

„Lendületben vagyok” – rajzpályázat ovisoknak és kisiskolásoknak – 2020. április-május

A 40 beérkező rajzból a Facebook szavazatok alapján hirdettünk győzteseket, akiket értékes LEGO ajándékkal leptünk meg.

Futónap – 2019. október

A Konkoly Electro Kft. a Jászberényi Triatlon Egyesülettel karöltve, Jászberény Város Önkormányzatának és közel 50 jászsági cég támogatásának köszönhetően a társadalmi felelősségvállalás égisze alatt Jászság Dinamikája néven Futónapot szervezett 2019. októberében. A közel 1000 futó több korosztályra felosztva, többféle távon indulhatott. A legfiatalabb résztvevőnk nem volt 2 éves, a legidősebb futó közel volt a 80-hoz.

Különböző egészségmegőrző programok, állatkerti ingyen belépő várta az indulókat, valamint a legnagyobb örömöt a mindenki számára átadott befutóérem jelentette a részt vevők körében.

Sztárvendégek: Rúzsa Magdi, aki maga is lefutotta a 7 km-es távot és Sebestyén Balázs

Csarnokátadó ünnepség

2019. októberében ünnepélyes csarnokátadó rendezvényünkön Rákossy Balázs Európai Uniós források felhasználásáért felelős államtitkár úr, Pócs János országgyűlési képviselő úr, dr. Szabó Tamás úr, Jászberény Város Polgármestere mellett a Konkoly Electro Kft. megrendelőinek képviselői, beszállítóink és munkatársaink vettek részt.

A megvalósult projektek tartalma közt egy 1700 m2 hasznos területtel bíró csarnok, gyártógép-beszerzések, míg a következőkben bevezetendő vállalatirányítási rendszer, képzések vannak, koherensen mind az IPAR 4.0 megoldásokhoz igazodva, épülve.